Április 28-án tartjuk Budapesten a Rómer Flóris-terv — Megújuló épített örökség a Kárpát-medencében című konferenciát. Az eseményen anyaországi és határon túli műemlékes szakemberek tartanak előadást a Rómer Flóris-terv keretében történt felújításokról, tervezett és befejezett projektekről. A konferencián mutatjuk be ezenkívül a Teleki László Alapítvány új, Élhető örökség című kiadványát, amely az alapítvány lebonyolításában működő Népi Építészeti Program kiemelkedő felújításaiból válogat. Sor kerül továbbá a Kárpát-medencei örökségvédelemben végzett kimagasló munkáért járó Granasztói György-díj átadására, de szól előadás a borsi Rákóczi-kastéllyal kapcsolatos, felújítás utáni teendőkről is.

Ha élőben nem tud eljönni a Teleki László Alapítvány székhelyére, de nem szeretne lemaradni a gazdag programról, jó hírünk van: az eseményt online is követheti. Ehhez csak kattintson erre a linkre csütörtökön fél 10-től.

Találkozzunk április 28-án személyesen vagy a virtuális térben!

Lángi József restaurátor kapta a Granasztói György-díjat – Konferenciát tartottak Budapesten a határon túli épített örökség legkiválóbb szakemberei
Április 28-án tartják a Rómer Flóris Terv ‑ Megújuló magyar műemlékek a Kárpát-medencében c. konferenciát